Aanmelden voor Op Koers Online via internet
Wil je meedoen aan Op Koers Online? Stel het aanmelden niet te lang uit, want de cursussen worden gesloten als ze vol zijn. Lees voordat je je aanmeldt de informatie over Op Koers via het internet goed door. Je kunt je vervolgens op de volgende manier aanmelden:

  • Jongeren

Op Koers Online voor jongeren met een chronisch ziekte
Ben jij tussen de 12 en de 18 jaar en heb je een chronische ziekte en wil je je aanmelden voor Op Koers Online?
Stuur dan een mailtje naar opkoers@amc.nl met daarin je naam, email adres en telefoonnummer. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Op Koers Online voor jongeren die behandeld zijn voor kanker
Deze cursus is bedoeld voor jongeren van 12 t/m 18 die behandeld zijn voor kanker. Als er een cursus gepland staat, kun je je daarvoor aanmelden via deze pagina. Vragen over wanneer er een nieuwe cursus start? Stuur een mailtje naar opkoers@prinsesmaximacentrum.nl. 

  • Broers en zussen

Op Koers Online voor jongeren met een broer of zus die kanker (gehad) heeft
Deze cursus is bedoeld voor jongeren van 12 t/m 18 jaar die een broer of zus hebben die een vorm van kanker heeft of heeft gehad. Als er een cursus gepland staat, kun je je daarvoor aanmelden via deze pagina. Vragen over wanneer er een nieuwe cursus start? Stuur een mailtje naar opkoers@prinsesmaximacentrum.nl. 

Op Koers Online voor jongeren met een broer of zus met een chronische aandoening
Deze cursus is bedoeld voor jongeren van 12 t/m 18 jaar die een broer of zus hebben met een chronische aandoening.  Als er een cursus gepland staat, kun je je daarvoor aanmelden via deze pagina. Vragen over wanneer er een nieuwe cursus start? Stuur een mailtje naar opkoers@amc.nl. 

  • Ouders 

Op Koers Online voor ouders van een kind (0-18) met een oncologische aandoening
Deze cursus is bedoeld voor ouders van een kind met een oncologische aandoening. Klik hier voor meer informatie.  Als er een cursus gepland staat, kunt u daarvoor aanmelden via deze pagina. Vragen over wanneer er een nieuwe cursus start? Stuur een mailtje naar opkoers@prinsesmaximacentrum.nl. 

Op Koers Online voor ouders van een kind (0-18) met een chronische ziekte
Deze cursus is bedoeld voor ouders van een kind met een chronische aandoening. Wilt u zich aanmelden? Stuur dan een mailtje naar opkoers@amc.nl met daarin naam, email adres en telefoonnummer. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. 

Hoe gaat het verder?
Na aanmelding laten wij je per e-mail weten dat we je aanmelding hebben ontvangen. We bekijken je aanmelding zo snel mogelijk. Per e-mail laten we je weten of je kan deelnemen aan de cursus en wanneer.

Je gegevens en antwoorden gebruiken we om je aanmelding goed te kunnen beoordelen. Ze worden vertrouwelijk behandeld. Dat betekent dat we ze niet aan anderen laten lezen en dat we je persoonsgegevens (zoals je naam en je e-mailadres) niet aan anderen geven.

Ben je jonger dan 16 jaar?
Dan heb je voor je deelname aan de cursus toestemming nodig van je ouders. Als je je aanmeldt voor de cursus krijg je een toestemmingsformulier voor je ouders met daarop ook informatie over de cursus. We vragen je dit formulier te printen en het door (een van) je ouder(s) te laten ondertekenen en op te sturen. Het formulier moet bij ons binnen zijn voordat je je definitief kunt opgeven voor de cursus.

Heb je vragen over de online cursus of de aanmelding? Stel deze dan via Contact.