Aanmelden voor Op Koers Online via internet

Wil je meedoen aan Op Koers Online? Stel het aanmelden niet te lang uit, want de cursussen worden 'gesloten' als ze vol zijn.  

Lees voordat je je aanmeldt de informatie over Op Koers via het internet goed door. Je kunt je vervolgens op de volgende manier aanmelden:

Op Koers Online voor chronisch zieke jongeren

Ben jij tussen de 12 en de 18 jaar en heb je een chronische ziekte? En wil je je aanmelden voor Op Koers Online?

Stuur dan een mailtje naar opkoers@amc.nl met daarin je naam, email adres en telefoonnummer. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Op Koers Online voor jongeren die behandeld zijn voor kanker

Ben jij een jongere die behandeld is voor kanker en 12 t/m 18 jaar, en wil je je aanmelden voor Op Koers Online? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. Wij laten je dan z.s.m. weten wanneer de nieuwe cursus start! 

Aanmeldformulier cursus Op Koers voor jongeren die zijn behandeld voor kanker

Op Koers Online voor brussen van een broer/zus die kanker (gehad) heeft

De cursus Op Koers Online voor broers/zussen start op woensdag 20 september 2017 om 16.00 uur. Deze cursus is bedoeld voor jongeren van 12 t/m 18 jaar die een broer/zus hebben die een vorm van kanker heeft of heeft gehad. Meld je aan door het volgende aanmeldformulier in te vullen:

Aanmeldformulier cursus Op Koers voor jongeren met een broer of zus die wordt/is behandeld voor kanker

Op Koers Online voor brussen van een broer/zus met een chronische aandoening

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en heb je een broer of zus met een chronische aandoening? En wil je je aanmelden voor de brussencursus? Dat kan! We hebben een nieuwe cursus, voor brussen van kinderen met een chronische aandoening.

Deze zal in september 2017 starten en wekelijks plaatsvinden op maandag- of dinsdagmiddag van 15.30 uur tot 17.00 uur. 

Aanmeldformulier cursus Op Koers voor jongeren met een broer of zus met een chronische aandoening

Hoe gaat het verder?

Na aanmelding laten wij je per e-mail weten dat we je aanmelding hebben ontvangen. We bekijken je aanmelding zo snel mogelijk. Per e-mail laten we je weten of je kan deelnemen aan de cursus en wanneer.

Je gegevens en antwoorden gebruiken we om je aanmelding goed te kunnen beoordelen. Ze worden vertrouwelijk behandeld. Dat betekent dat we ze niet aan anderen laten lezen en dat we je persoonsgegevens (zoals je naam en je e-mailadres) niet aan anderen geven.

Ben je jonger dan 16 jaar?
Dan heb je voor je deelname aan de cursus toestemming nodig van je ouders. Als je je aanmeldt voor de cursus krijg je een toestemmingsformulier voor je ouders met daarop ook informatie over de cursus. We vragen je dit formulier te printen en het door (een van) je ouder(s) te laten ondertekenen en op te sturen. Het formulier moet bij ons binnen zijn voordat je je definitief kunt opgeven voor de cursus.

Heb je vragen over de online cursus of de aanmelding? Stel deze dan via Contact.