Aanmeldvragenlijst Op Koers Online
Jongeren die een broer of zus hebben met een oncologische aandoening

Om je aan te melden voor de cursus Op Koers Online voor broers en zussen (oncologie) vragen we je onderstaand formulier in te vullen en te verzenden. Dit is het eerste deel van twee delen van de aanmeldvragenlijst.
Ben je op zoek naar de cursus voor broers en zussen (chronische aandoening)? Klik hier

Als we deze gegevens binnen hebben vragen we jou (en één van je ouders als je jonger dan 16 jaar bent) toestemming te geven voor jouw deelname. Nadat we deze toestemming hebben ontvangen, kun je het tweede deel van de aanmeldvragenlijst invullen.

*** Let op!!!: Het is nog niet bekend wanneer de eerstvolgende cursus start. Dat is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Daarom hebben we een startdatum verzonnen, deze klopt dus niet! Als je het aanmeldformulier invult selecteer je bij "gewenste startdatum" de optie "Zondag 01-01-2023". Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen over wanneer de cursus start. *** 

Wanneer we je aanmelding hebben ontvangen, zullen we binnen twee weken telefonisch contact met jou/je ouders opnemen om een afspraak te maken voor een telefonisch kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen we een aantal vragen stellen over jou zelf, jullie gezin en over je verwachtingen en wensen voor de cursus. Daarnaast zal er informatie worden gegeven over de website en hoe je straks kunt inloggen.

Jouw gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden. Alleen cursusleiders van Op Koers Online kunnen jouw gegevens zien. Zij zullen deze informatie niet met anderen delen.

LET OP: Je kunt je hier ALLEEN aanmelden voor de online cursus voor jongeren in het voortgezet onderwijs (12 t/m 18 jaar) die een broer of zus hebben die een vorm van kanker heeft of heeft gehad. Lees verder op de site over hoe je je voor de andere Op Koers cursussen kunt aanmelden. Voor jongeren die een broer of zus hebben in de palliatieve fase of die hun broer/zus hebben verloren aan kanker is er helaas nog geen cursus beschikbaar, maar vanuit het Prinses Máxima Centrum willen we hier aan werken. Mocht je wel graag in contact willen komen met andere jongeren waarvan hun broer/zus is overleden aan kanker, verwijzen wij je graag door naar de VOKK.

Vragen met een * zijn verplicht om in te vullen.

Gegevens kind/jongere/deelnemer

Voornaam*
Achternaam*
Ik ben een*
Geboortedatum* 
Straatnaam*
Huisnummer*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*

Tijdens de cursus krijg je enkele e-mails en SMS berichten. Daarom willen wij je mobiele nummer en je e-mailadres weten. Zonder mobiel kun je trouwens wel mee doen aan de cursus.

Mobiel nummer*
E-mail*
LET OP: Heb je een hotmail of een gmail adres? Dan kan het zijn dat onze mails in jouw spambox terecht komen. Let dan dus goed op je spambox!

Niveau van onderwijs*

De cursus Op Koers Online voor broers en zussen is alleen voor jongeren die een broer/zus hebben die een vorm van kanker heeft of heeft gehad. Daarom stellen we je nu een paar vragen over de ziekte van je broer/zus.

Welke vorm van kanker heeft je broer/zus (gehad)?*
Hoe oud was jij toen jouw broer/zus kanker kreeg? 

Is je broer/zus nog in behandeling?*

Gegevens cursus

Gewenste startdatum*

Nadat je op "Verzend" hebt gedrukt, zullen de cursusbegeleiders je aanmelding binnen krijgen.

Wij streven ernaar binnen twee weken telefonisch contact met je op te nemen om een kennismakingsgesprek met je te plannen.
Verzend