Aanmeldvragenlijst Op Koers Online Broers en zussen

Om je aan te melden voor de cursus Op Koers Online voor broers en zussen vragen we je onderstaand formulier in te vullen en te verzenden. Als je jonger dan 16 jaar bent, vragen we jou en één van je ouders toestemming te geven voor je deelname. 

Wanneer we je aanmelding hebben ontvangen, zullen we binnen twee weken telefonisch contact met jou/je ouders opnemen om een afspraak te maken voor een telefonisch kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen we een aantal vragen stellen over jou zelf, jullie gezin en over je verwachtingen en wensen voor de cursus. Daarnaast zal er informatie worden gegeven over de website en hoe je straks kunt inloggen.

Jouw gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden. Alleen cursusleiders van Op Koers Online kunnen jouw gegevens zien. Zij zullen deze informatie niet met anderen delen.

LET OP: Je kunt je hier ALLEEN aanmelden voor de online cursus voor jongeren in het voortgezet onderwijs (12 t/m 18 jaar) die een broer of zus hebben met een chronische aandoening. Lees verder op de site over hoe je je voor de andere Op Koers cursussen kunt aanmelden. 


Er zijn op dit moment geen online cursussen Op Koers voor brussen gepland.