Aanmelden voor Op Koers Online voor ouders

Om u aan te melden voor de cursus “Op Koers Online voor ouders” vragen we u onderstaand formulier in te vullen en onderaan op verzenden te klikken.


Uw gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden. Alleen cursusleiders van Op Koers Online kunnen uw gegevens inzien. Zij zullen deze informatie niet met anderen delen.

Wanneer we uw aanmelding hebben ontvangen, zullen we binnen twee weken telefonisch contact met u opnemen om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek zullen we u een aantal vragen stellen over uzelf, uw gezin en over uw verwachtingen en wensen voor de cursus. Daarnaast krijgt u in dit gesprek uitleg over de cursus en een demonstratie van de chatbox, zodat u gemakkelijk in kunt loggen als de cursus van start gaat.


Aanmeldformulier Op Koers Online voor ouders

Voornaam*
Achternaam*
Geslacht*
Geboortedatum* 
Straatnaam*
Huisnummer*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*

Tijdens de cursus krijgt u enkele e-mails en smsjes. Daarom hebben wij uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig. Zonder mobiele telefoon kunt u trouwens wel mee doen aan de cursus.

Mobiel nummer*
E-mail*
LET OP: Heeft u een hotmail of een gmail adres? Dan kan het zjin dat onze mails in uw spambox terecht komen. Let dan dus goed op uw spambox!

Gegevens kind

Voornaam*
Geslacht*
Geboortedatum* 

Welke chronische ziekte heeft uw kind?*


In welk ziekenhuis is uw kind onder behandeling?*


Bij welke arts is uw kind onder behandeling?*


Waarom geeft u zich op voor de Op Koers Online cursus?*Gegevens cursus

Gewenste startdatum*

Tot slot vragen we u een gebruikersnaam en wachtwoord te verzinnen. Deze heeft u nodig om straks in te loggen als u gaat deelnemen aan de cursus. Alleen uw gebruikersnaam zal tijdens de chatbijeenkomsten te zien zijn voor de andere deelnemers. Het mag uw echte naam zijn, maar u mag ook een zelfverzonnen naam of nickname bedenken.

Gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord (ter controle)*

Nadat u op "Verzend" heeft gedrukt, zullen de onderzoekers uw aanmelding binnen krijgen.

Wij streven ernaar binnen twee weken telefonisch contact met u op te nemen om een kennismakingsgesprek met u te plannen.
Verzend