Inschrijving Op Koers Online voor JONGEREN met een chronische ziekte geopend!

17-01-2018

Ben je tussen de 12 en 18 jaar en heb je een chronische ziekte? Dan kun je je inschrijven voor Op Koers Online en het bijbehorende onderzoek! 

Chatten

OP KOERS ONLINE GROEPSCURSUS VOOR JONGEREN

Tijdens deze cursus chat je met een groepje (4 tot 6) jongeren met een chronische ziekte en twee cursusleiders. Er is elke week een sessie van 1,5 uur. In totaal zijn er 8 sessies, de cursus duurt dus 8 weken. Je kunt vanuit huis inloggen en deelnemen aan de chat; het enige wat je nodig hebt is een computer met internet. Zie de afbeelding onderaan deze pagina voor meer informatie over de cursus!

De eerstvolgende cursus start in maart 2018. Meld je nu aan!

We doen op dit moment ook een onderzoek naar de cursus, daarmee kijken we of de cursus nuttig is voor jou. Aan het onderzoek doe je automatisch mee als je meedoet aan de cursus. Voor het onderzoek vragen we je een aantal keer een vragenlijst in te vullen. Het invullen doe je online. Daarnaast kan het in verband met het onderzoek zijn dat je de cursus niet meteen, maar na een jaar kan volgen, omdat we een vergelijkingsgroep nodig hebben. De onderzoeker legt je hier graag meer over uit! 

Iedereen kan zich aanmelden voor de cursus en het onderzoek. Het maakt niet uit bij welk ziekenhuis je onder behandeling bent!

Heb je interesse en wil je meer informatie? Of wil je je aanmelden voor Op Koers Online en het onderzoek? Dan kun je contact opnemen met Miriam Douma, psycholoog-onderzoeker. Je kunt bellen naar telefoonnummer 020-5666443 of een mailtje sturen naar opkoers@amc.nl, zet in het mailtje je naam en telefoonnummer, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Let op!! Om je aan te melden voor deze ronde van Op Koers Online en het onderzoek, hoef je NIET het aanmeldformulier op deze site in te vullen. De aanmelding gaat namelijk iets anders. Je mag bellen of ons een mailtje naar opkoers@amc.nl met daarin het bericht dat je mee wil doen, je email adres en je telefoonnummer en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op

Overzicht nieuws